Anteckna i Mönstrens bok

Jag såg att det nu går att köpa ”Mönstrens bok”, som finns i Engelsforstrilogin. Det rör sig alltså om en anteckningsbok med symboler från boken. Ser fin ut! Det finns ju otaliga böcker som också har gett upphov till diverse andra produkter, inspirerade av böckernas karaktärer eller föremål, t.ex. leksaker med Nalle Puh, Pippi Långström etc. Däremot är det inte så ofta en ungdomsbok mynnar ut i något liknande. Jag känner ärligt talat inte till något; inte ens något från Harry Potter! Men kanske får vi se mer framöver… Det lär ju ligga pengar i det i alla fall.
Mönstrens bok


Kommentarer

4 svar till ”Anteckna i Mönstrens bok”

  1. Häftigt! …tänkte bara understryka att:

    Harry Potters författare har släppt tror jag tre böcker som finns i Harry Potters värld. Exempelvis läroböcker och sagoboken som är viktig i de sista böckerna. Dessutom finns ju mängder av merchandise att köpa: trollstavar, elevhemshalsdukar, godis, beer butter och lite allt möjligt. Finns ju till och med numera en nöjespark helt baserad på den världen.

    Och så ser jag att även du tidigare har skrivit inlägg om Harry Potter-merch (och att de släppt ännu fler läroböcker och grejer), så jag kanske missförstod…

    1. Bra påpekande. Jag har ärligt talat glömt att jag har skrivit om HP merchandise. Känner till nöjesparken, men inte att det finns så mycket prylar att köpa? Men det kan ju vara kul att veta för den som är intresserad. 🙂

  2. Läskigt! Hoppas de har lagt in sidor där det finns symboler 🙂

    1. Jag tror att den innehåller symboler, faktiskt! Men jag har inte sett den IRL, så jag vet inte riktigt.

Kommentera & diskutera gärna!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.