Har till slut fått hem Livet efter dig

Har till slut fått hem Livet efter dig

Tredje gången gillt… Eller andra, åtminstone. Jag har haft lite otur de senaste gångerna jag har varit på universitetsbiblioteket. När jag gick för att hämta upp lånebeställningen Livet efter dig förra gången så var t.ex. biblioteket öppet, men ytterdörren låst..! Jag missade därmed chansen att hämta boken och fick köa den igen. Nu var jag visst på tur för andra gången och det gick dessutom bra att gå in i biblioteket… 😉

Livet efter dig

Bokens/böckernas författare:


2 svar till “Har till slut fått hem Livet efter dig”

    • Låter lovande! 🙂 Har hört att den påminner lite om En oväntad vänskap och det är verkligen en film jag gillade.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.