Har till slut fått hem Livet efter dig

Livet efter dig av Jojo Moyes
Livet efter dig av Jojo Moyes

Tredje gången gillt… Eller andra, åtminstone. Jag har haft lite otur de senaste gångerna jag har varit på universitetsbiblioteket. När jag gick för att hämta upp lånebeställningen Livet efter dig förra gången så var t.ex. biblioteket öppet, men ytterdörren låst..! Jag missade därmed chansen att hämta boken och fick köa den igen. Nu var jag visst på tur för andra gången och det gick dessutom bra att gå in i biblioteket… 😉

Livet efter dig

av Bokblomma

Läser och bloggar om böcker!

2 kommentarer

    1. Låter lovande! 🙂 Har hört att den påminner lite om En oväntad vänskap och det är verkligen en film jag gillade.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.