Livet efter dig av Jojo Moyes

Har till slut fått hem Livet efter dig

Tredje gången gillt… Eller andra, åtminstone. Jag har haft lite otur de senaste gångerna jag har varit på universitetsbiblioteket. När jag gick för att hämta upp lånebeställningen Livet efter dig förra gången så var t.ex. biblioteket öppet, men ytterdörren låst..! Jag missade därmed chansen att hämta boken och fick köa den igen. Nu var jag visst på tur för andra gången och det gick dessutom bra att gå in i biblioteket… 😉

Livet efter dig


Kommentarer

2 svar till ”Har till slut fått hem Livet efter dig”

  1. Det är en riktig liten pärla! Sommarens favoritbok för min del. Trevlig läsning!

    1. Låter lovande! 🙂 Har hört att den påminner lite om En oväntad vänskap och det är verkligen en film jag gillade.

Kommentera & diskutera gärna!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Upptäck mer från Bokblomma

Prenumerera för att få de senaste inläggen skickade till din e-post.