Kors i taket! Kursboken finns elektroniskt!

Jippi! För första gången ever så finns en av höstens kursböcker i elektroniskt format. Äntligen slipper jag släpa omkring på en pappersbok! Billig som sjutton var den dessutom: 400 spänn. Det är faktiskt halva priset mot vad jag är van vid och minst 1000 kr billigare än andra elektroniska kursböcker jag har sett..

Solid state physics

Självklart är jag inte helt nöjd, dock. Med nedladdningsbegränsningar och kopieringsskydd och annat skit så vågar jag knappt använda min nya bok. Jag skulle gärna ha e-boken på både mobilen och e-boksläsaren, men har bara vågat lägga den på paddan än så länge. Och det var SVÅRT att få dit den, kan jag tala om.  Jag försökte även få in den i datorn, men det misslyckades så nu har jag väl bara en nedladdning kvar…

Det ironiska med att köpa, till skillnad från att stjäla, är ju som vanligt att man inte kan göra så mycket med det man har köpt…


Kommentarer

Kommentera & diskutera gärna!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.