Nästa bokcirkelbok är hemma

Det tog ungefär en vecka, men till slut fick jag hem min lånebeställning. Så fort jag har läst ut alla påbörjade böcker här hemma så ska jag sätta igång med nästa bokcirkelbok. Den fanns bara inne på ett bibliotek som tydligen bara håller öppet en gång i veckan, så det tog tid att få den skickad. Men det gjorde ju absolut ingenting, för jag har ändå inte tid att läsa. 😛

Visst är det fantastiskt förresten att man kan klicka hem en massa låneböcker bara sådär? Det är så enkelt och smidigt och bra med bibliotek att det övergår mitt förstånd att folk envisas med att köpa allt de läser. Var ställer man alla utlästa böcker liksom? Min nya står just nu, fast inte så länge till ärligt talat, framför min orkidé som precis har börjat blomma om. Jippi! Den skickade iväg en ny stängel när jag var på semester och lämnade mina växter åt sitt öde i flera veckor. Tacksamt.. 😉

Dödens mästarinna


Kommentarer

2 svar till ”Nästa bokcirkelbok är hemma”

  1. Jag tycker också att det är fantastiskt att klicka med låneböcker:).

    1. Kul att det finns fler som gillar bibblan! Bibliotek är fantastiskt. 🙂

Kommentera & diskutera gärna!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.