Ny webbutik för e-böcker


Bokus har ju haft sin e-bokssida, Dito, ett tag och nu är det Adlibris tur att lansera något liknande. Från Mondo kan man nu köpa e-böcker. De verkar inte sälja läsplattor, men det finns ljudböcker och e-böcker och något som heter e-singlar och som jag inte förstår vad det är för något. Hoppas appen är bra, för Dito-appen blev jag inte så imponerad av när jag testade.

Som vanligt föredrar jag för övrigt att låna på bibblan, så länge det nu kan vara gratis…

Fungerande Cybook Opus!

Bokens/böckernas författare:


4 svar till “Ny webbutik för e-böcker”

    • Jag har kommit att föredra e-böcker, faktiskt, men det är ju inte alltid böckerna finns tillgängliga elektroniskt..

      Kul att du taggat mig! Ska kolla upp. 🙂

    • Jag gör detsamma. Äldre titlar kan vara riktigt prisvärda, även som e-böcker, har jag märkt. Men låna är såklart billigast. 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.