En tidig namnsdagspresent

Jag har fått en tidig namnsdagspresent av mina föräldrar. Inte dåligt, må jag säga! Jag läste novellen Ögat av Alice Munro för ett tag sen och tyckte den var oerhört bra. Så koncentrerat och exakt – precis som jag vill att en text ska vara. Ögat är en av novellerna i den här samlingen.

20131029-181329.jpg

Annars läser jag främst Vägen mot Bålberget, mest för att jag har den i mobilen och de enda lässtunder jag hittar nu för tiden är minutrarna som spenderas i väntan på bussen och på den lilla turen jag tar med lokalbussen för att ta mig till universitetet. Hoppas på lite mer lästid nästa år.


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

7 svar till ”En tidig namnsdagspresent”

 1. Profilbild för Carro

  Grattis i förskott på namnsdagen passar det väl sig att säga då 😉

  1. Profilbild för Linnea

   Tackar. 😉

 2. Profilbild för Lena

  Åh, har bara läst en enda novell av Munro och är otroligt sugen på att läsa mer!

  1. Profilbild för Linnea

   Samma här! Vilken har du läst?

 3. Profilbild för Det mörka tornet

  Den vill jag också ha/läsa! 🙂

  1. Profilbild för Linnea

   Kul! Läst något av Munro tidigare? 🙂

 4. […] var ju inte så länge sen jag fick Munros senaste (sista?) i namnsdagspresent. 🙂 Nu har jag även lånat en annan av hennes samlingar. Jag tänkte dock läsa ut allt påbörjat […]

Lämna gärna en kommentar! 🙂

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Du kanske även är intresserad av...

%d bloggare gillar detta: