En tidig namnsdagspresent

En tidig namnsdagspresent

Jag har fått en tidig namnsdagspresent av mina föräldrar. Inte dåligt, må jag säga! Jag läste novellen Ögat av Alice Munro för ett tag sen och tyckte den var oerhört bra. Så koncentrerat och exakt – precis som jag vill att en text ska vara. Ögat är en av novellerna i den här samlingen.

20131029-181329.jpg

Annars läser jag främst Vägen mot Bålberget, mest för att jag har den i mobilen och de enda lässtunder jag hittar nu för tiden är minutrarna som spenderas i väntan på bussen och på den lilla turen jag tar med lokalbussen för att ta mig till universitetet. Hoppas på lite mer lästid nästa år.

Bokens/böckernas författare:

Ämnen:


7 svar till “En tidig namnsdagspresent”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.