Får se om Vägen mot Bålberget belönas med pris!

Nomineringarna är klara till Sveriges radios romanpris. Kul att se att Therese Söderlind hör till de nominerade! Jag läser hennes Vägen mot Bålberget just nu och har gjort det rätt länge, faktiskt. Jag har den på mobilen, så det blir mest några spridda lässtunder här och där. Måste säga att jag tycker oerhört mycket om den hittills i alla fall! De övriga nominerade är:

Den mörka sporten av Viktor Johansson
Helioskatastrofen av Linda Boström Knausgård
Andningskonstnären av Per Odensten
Vårt gemensamma liv av Anna Schulze
Hägring 38 av Kjell Westö

Vägen mot Bålberget - Therese Söderlind


Kommentarer

4 svar till ”Får se om Vägen mot Bålberget belönas med pris!”

  1. Spännande! Jag har precis köpt den, så det kommer kanske att dröja innan jag läser den. Tyckte Norrlands svårmod var riktigt bra, så jag har gott hopp om denna också.

    1. Jag har å andra sidan inte läst Norrlands svårmod, men jag skulle gärna göra det!

  2. Åh hoppas Vägen mot Bålberget vinner:).

    1. Har du läst den? 🙂

Kommentera & diskutera gärna!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.