Vintern är här

Vintervärdarna är avslöjade! Jag älskar att lyssna på podcasts och Sommar & Vinter är ju verkligen högkvalitativa program att njuta av. Bland årets vintervärdar finns t.ex. Martina Haag, som jag ju tycker är hemskt rolig! Har ni lyssnat på hennes sommarprat? Jag tycker det var helt klockrent. 🙂 Hon höll det på en lagom personlig nivå när hon berättade om sin resa till Estland för att följa upp ifall det hus hon drömt om i en återkommande dröm kanske faktiskt återfinns i hennes släktingars gamla hemstad. Haag fick verkligen ihop ett program med en röd tråd och mycket humor i sitt sommarprat. Jag tycker faktiskt bättre om den typen av program än de betydligt vanligare ”nu ska jag berätta mitt livs historia/om en omskakande upplevelse/om död och elände. Hoppas vinterpratet är lika bra.