Den stulna romanen av Nawal El Saadawi

Bokcirkel om Den stulna romanen

I veckan har vi haft bokcirkelträff igen. Efter ett visst kraftigt manfall återstod bara jag och Nobelprisprojektet och en massa fika. Men vi tog oss an Den stulna romanen och plitade ned en hel sida i vår bokcirkelbok.

Den stulna romanen(brukar inte hänga ut bokcirkeln och det vi antecknar om bokcirkelböckerna, men den här gången var vi bara två bloggare på plats och jag gissar att ingen tar illa upp om jag delar med mig..)

Jag skulle särskilt vilja trycka på orden ”En besvikelse” och ”Tungläst”.

Det visade sig att jag inte var helt ensam om att ogilla den här boken. Tycker att Med näsan i en bok, som tyvärr var sjuk denna bokcirkelträff,  verkligen ringade in det bra i sin blogg alltså.

Nu är det för övrigt bara några veckor kvar till Littfest, då vi ska gå på ett seminarium med Nawal El Saadawi. Trots att jag tyckte att boken var ganska dålig så ser jag faktiskt fram emot seminariet. Författaren har verkligen intressanta saker att berätta (även om det inte når fram till mig i boken…).


Kommentarer

2 svar till ”Bokcirkel om Den stulna romanen”

  1. Kul med en bokcirkel där ni träffas! Jag är med i Bloggdalas bokcirkel, men vi kör rent cyberrymdiskt. På blogg och fejjan. Jag skulle gärna sitta ner och diskutera över lite gott fika någon gång…

    1. En bokcirkel med IRL-träffar kan verkligen rekommenderas! Det är verkligen jättetrevligt att träffas och diskutera böcker. 🙂 Särskilt om man, som jag, inte har så många andra kompisar som är intresserade av böcker..

Kommentera & diskutera gärna!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.