Från Ru till.. självhjälpsbok?

I veckan har vi bokcirklat Ru, som jag ju tyckte så mycket om! När jag läser en fantastisk bokcirkelbok så kan jag närmast bli nervös inför bokcirkelträffarna. Det är ju så.. provocerande om ingen annan tycker om det vi läst… 😉 Denna gång behövde jag inte oroa mig. Jag var inte ensam om att tycka om den och Ru fick ett snittbetyg på 4, vilket faktiskt är himla högt!

Till nästa gång står valet mellan tre olika självhjälpsböcker.. Det är ju en genre som nästan har så låg status som en genre bara kan ha – snäppet ovanför Paulo Coelho, men snäppet nedanför Harlequinromaner… Jag är inte mottaglig för pseudovetenskap eller hemmasnickrade universallösningar på allehanda problem.. Med andra ord är det här absolut inte en genre jag hade valt själv! Men ja.. Får se vad jag tycker om Lycka! av Dalai Lama och Howard C Cutler, för det lutar åt att vi läser den till nästa gång. Ja, ja… Med låga förväntningar kan man förhoppningsvis bara bli positivt överraskad. 😉

Lycka - Dalai lama, Howard C Cutler


Kommentarer

Kommentera & diskutera gärna!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.