Nytt från John Ajvide Lindqvist

Det var några år sedan Ajvide Lindqvist var aktuell med en ny skräckroman, men nu skriver han att det är en ny roman på gång, som troligen kommer ut i höst. Himmelstrand är namnet på den just nu och handligen kretsar kring några campare som vaknar upp och upptäcker att de verkar ha förflyttats. Jag har höga förväntningar. Ajvide Lindqvist är extremt bra på att skriva insiktsfullt om människor och relationer. Kanske för att han är så bra på att pricka in miljöer och känslor på ett trovärdigt sätt så blir det också extremt läskigt när han släpper lös det övernaturliga… Som vanligt önskar jag lite, innerst inne, att han höll sig till vanliga romaner. Men. Nu är han ju en skräckförfattare och det är bara att ta att man blir rätt skrämd, eller äcklad, av hans böcker också.. 😉

Hans bästa är, fortfarande, Låt den rätte komma in.

Låt den rätte komma in - John Ajvide Lingqvist


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

5 svar till ”Nytt från John Ajvide Lindqvist”

 1. Profilbild för Monika

  Jag har lyckats samla på mig hela hans produktion nu, förutom Tjärven som tydligen bara finns som ljudbok, och jag har tänkt beta av dem i maklig takt 🙂

  1. Profilbild för Linnea

   Åh, fin samling! Själv äger jag inte en enda..!
   Vilka har du hunnit läsa? =)

 2. Profilbild för Lisa Jansson
  Lisa Jansson

  Jag har väntat länge på en ny Ajvide. Kul.

  1. Profilbild för Linnea

   Jag med! Hoppas den nya är bra! 🙂

 3. […] jag tänkte väl det. Vad annat kan jag göra när jag läser att John Ajvide Lindqvist är på gång med en ny roman (peppen. peppen. PEPPEN!) och till råga på det får skrämselhicka bara 150 sidor in i […]

Lämna gärna en kommentar! 🙂

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Du kanske även är intresserad av...

%d bloggare gillar detta: