Fyra noveller, snygga som få


Novellix har gett ut fyra nya noveller. Bl.a. en av Håkan Nesser, som ju är så bra! Inte för att jag har läst novellen alltså, men han skriver ju så bra annars. Framsidorna är riktiga fullträffar, alla fyra, om ni frågar mig. Kanske särskilt gillar jag framsidan till Daniel Sjölins novell… Så stiliserad, snygg och rolig! Den ser ut att passa titeln riktigt bra…

Jag har lyssnat på några novellixer på Spotify (det finns fyra uppe) och har några i pappersformat i bokhyllan. Gillar konceptet! Måste bara ta mig tid att läsa fler..! Någon som läser många Novellixer är annars SaraOtto, som bland annat tipsat mig om Maria Svelands Doggy Monday. Den får nog bli här härnäst.. Kanske som e-bok?

Herr Kadar - Håkan Nesser Hägring - Oline Stig Alla vill bara gå hem - Daniel Sjölin Allt har sin tid - Alva Dahl

Bokens/böckernas författare:


8 svar till “Fyra noveller, snygga som få”

  1. Det var snart en månad sedan jag läste en novell nu, blev sugen på att läsa en 🙂 Jag inbillar mig att det blir några noveller på kvällarna när jag åker till Rhodos nästa vecka. Skönt att bryta av mot kurslitteraturen och smidigt att läsa på mobilen 🙂

    • Aha, ja, då får du passa på! Det låter verkligen skönt att åka till Rhodos! Här som är så kallt och regnigt.. Själv läser jag Munros noveller just nu. Tycker om noveller! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.