Fyra noveller, snygga som få

Novellix har gett ut fyra nya noveller. Bl.a. en av Håkan Nesser, som ju är så bra! Inte för att jag har läst novellen alltså, men han skriver ju så bra annars. Framsidorna är riktiga fullträffar, alla fyra, om ni frågar mig. Kanske särskilt gillar jag framsidan till Daniel Sjölins novell… Så stiliserad, snygg och rolig! Den ser ut att passa titeln riktigt bra…

Jag har lyssnat på några novellixer på Spotify (det finns fyra uppe) och har några i pappersformat i bokhyllan. Gillar konceptet! Måste bara ta mig tid att läsa fler..! Någon som läser många Novellixer är annars SaraOtto, som bland annat tipsat mig om Maria Svelands Doggy Monday. Den får nog bli här härnäst.. Kanske som e-bok?

Herr Kadar - Håkan Nesser Hägring - Oline Stig Alla vill bara gå hem - Daniel Sjölin Allt har sin tid - Alva Dahl


Kommentarer

8 svar till ”Fyra noveller, snygga som få”

 1. Det var snart en månad sedan jag läste en novell nu, blev sugen på att läsa en 🙂 Jag inbillar mig att det blir några noveller på kvällarna när jag åker till Rhodos nästa vecka. Skönt att bryta av mot kurslitteraturen och smidigt att läsa på mobilen 🙂

  1. Aha, ja, då får du passa på! Det låter verkligen skönt att åka till Rhodos! Här som är så kallt och regnigt.. Själv läser jag Munros noveller just nu. Tycker om noveller! 🙂

   1. Menade såklart skönlitteratur och inte kurslitteratur. Jag har faktiskt aldrig varit ett stort fan av noveller, men jag börjar nog att ändra uppfattning 🙂

    1. Aha. Skönlitteratur låter som betydligt mer behaglig läsning än kurslitteratur.. 😉
     Jag kan verkligen rekommendera Munro! Hennes noveller är verkligen bra.

     1. Hon står på min ”Att läsa”- lista, precis som ca 40 böcker till 😉

      1. De där listorna tar aldrig slut… 🙂

 2. Wow, jättefina!

  1. Jaa, jag håller med! 🙂

Kommentera & diskutera gärna!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.