Snart läser jag De obotliga optimisternas klubb

Jag har inte hunnit med att läsa förra omgångens bokklubbsböcker i jobbets bokklubb, men nu har vi redan haft en till träff. Förra gången röstade vi bland annat fram en drös Indienböcker (ren slump, men vi röstade fram både New Delhi – Borås, Delhis vackraste händer och många ville också läsa Shantaram, som också utspelar sig i Indien). Det är inte precis krav på att läsa alla böcker vi röstar fram, utan det är mest en klubb där alla delar med sig av boktips. Jag brukar ändå försöka läsa det vi röstar fram, för jag har en tendens att slaviskt följa diverse listor jag har och tycker då att det är rätt bra att pushas att ta sig utanför sin comfort zone och testa lite annat ibland!

Till nästa gång är folk mest peppade på att läsa Min mormor och hälsar och säger förlåt, som jag ju redan har läst och varmt kan rekommendera, Egenmäktigt förfarande, som jag ju också redan har läst, samt De obotliga optimisternas klubb. Jag har redan lånat hem den sistnämnda, men då jag har bestämt mig för att hålla nere antalet påbörjade böcker tänker jag avvakta att läsa den nya bokklubbsboken tills Läsarna i Broken Wheel rekommenderar är klar. Läsarna i Broken Wheel rekommenderar var för övrigt en av förra omgångens bokklubbsböcker. Jag tycker den suger, ärligt talat, och de flesta som läst den i klubben höll med mig om att den inte är någon höjdare… En bokklubbskompis tyckte dock att den är fantastisk, så det var väl i och för sig lite delade meningar. 😉

De obotliga optimisternas klubbDen nya bokklubbsboken är onödigt tjock, om ni frågar mig, men jag hoppas att den är bra…


Kommentarer

Kommentera & diskutera gärna!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.