Naturlära av Lars Lerin

Hade en lucka, fyllde den med Lerin

Jag tog med mig en hög böcker till min mamma och pappa när jag hälsade på senast, så nu har det blivit en liten lucka i hyllan här hemma igen. Jag vet inte riktigt om det är en bidragande orsak till att jag beställde hem lite nytt, men det är i alla fall precis vad jag har gjort. Det blev någon slags feel good-bok som kanske är bra, samt Lars Lerins Naturlära. Jag tycker att hans akvarellmålningar är helt otroliga! Alltså. Helt otroliga! Och inte för att det har en direkt koppling till hans konstnärskap, men dokumentärfilmen För dig naken, som handlar om när Lars Lerin söker kärleken, är bland de finaste dokumentärer jag sett! Alltså. Bland de finaste jag sett!

Projekt Rosie
Därav upplevde jag det här behovet av att ha den här nya boken i min ägo. Nu kommer jag ha Naturlära framme och bläddra i den hela tiden, tror jag. Så fin!
Naturlära
Det är dock ett ganska… rejält verk. Med andra ord är luckan fylld igen. 😉


Kommentarer

4 svar till ”Hade en lucka, fyllde den med Lerin”

 1. har också ett behov av att äga Lerins bok och ha den till hands

  1. Den är riktigt fin kan jag intyga! 🙂

 2. Lars Lerin är en intressant person. Jag har också sett dokumentaren och gillade den. Jag har också en ljudbok som heter ”Det tysta köket” tror jag. Han har en behaglig röst och dialekt. 😉
  Din nyförskaffade feel good-bok har jag på min önskelista.
  Fortsatt trevlig söndag! 🙂

  1. Åh, visste inte att han har ljudböcker också! Det ska jag kolla upp. 🙂 Jag har lyssnat på hans Sommar och Vinter i P1 och tyckte de var otroligt bra.. 🙂 De är verkligen ett tips, om du inte har lyssnat på dem ännu..

   Tack! Och hoppas du har haft en trevlig helg! 🙂

Kommentera & diskutera gärna!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.