Populär krim och e-böcker


Apropå påskkrim: Millenniumtrilogin har nu sålt i över 50 miljoner exemplar. Är det inte det helt crazy mycket? En hel del av dem är i form av e-böcker (2,5 miljoner e-böcker i USA). Själv undrar jag faktiskt när e-boken och läsplattan slår på riktigt i Sverige. Jag har dålig koll på hur det står till med e-boksförsäljningen här, men just därför gissar jag att den är ganska liten… Jag skulle i alla fall uppskatta om man kunde läsa böcker på läsplatta istället för i pappersform. Tänk vad många böcker man skulle kunna ha med sig på sin resa! Den här påskresan hade jag plats för en riktigt tunn pocket och det var allt…

Läser du e-böcker? Har du en läsplatta? Dela gärna med dig av dina erfarenheter i så fall, för jag är nyfiken på hur det funkar. Om det vore enkelt och smidigt att läsa på platta är jag eventuellt intresserad av att börja.

Bokens/böckernas författare:


2 svar till “Populär krim och e-böcker”

    • Synd att du inte gillar ljudböcker. Jag tycker de är perfekta när man springer/promenerar. 🙂 Jag har inte så stor koll på vad läsplattor kan kosta. En del väljer att läsa på t.ex. iPad, men det är ju ingen renodlad läsplatta precis.. En ”vanlig” platta kostar nog runt 1500.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.