Picket & Pocket i Books & dreams 2014

Bokcirkeln i tidningen!

I varje nummer av tidningen Books & dreams är det en liten intervju med en bokcirkel. Min bokcirkelkamrat Anna, med näsan i en bok, fixade så att vår bokcirkel, Picket & pocket, fick vara med i decembernumret. Roligt! Tyvärr var det en ganska mörk oktoberkväll som vi samlades för att fota oss.. Inte ens Nobelprisprojektets proffsiga kamera kunde få till skarpa och bra bilder i det begränsade ljuset i min lägenhet.. Men! Vi var glada ändå! Och de har lyckats ljusa upp bilden så bra man kan, tror jag. 🙂 Vill någon spana in exakt hur glada vi var så finns det alltså bildbevis i Books & dreams vinternummer. Där avslöjar vi även vilka böcker vi tyckt mest olika om och vilka böcker som överraskat oss mest.

Picket & Pocket i Books & dreams


Kommentarer

2 svar till ”Bokcirkeln i tidningen!”

  1. Vad kul! Jag har tidningen oläst i min läshög ännu så länge, men nu ska jag läsa den där artikeln extra noga:). Jag tycker alltid att det inlägget om bokklubbar är kul att läsa.

    1. Kul! 🙂
      Det här är faktiskt första gången jag köpt Books & dreams, men nu när jag har läst och bläddrat i den så måste jag säga att jag verkligen gillar den. Mysig och trevlig!

Kommentera & diskutera gärna!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.