Vinnaren av Bokbloggarnas litteraturpris

Jag gissade att Jag heter inte Miriam skulle vinna Bokbloggarnas litteraturpris 2014. Och jajamensan! Jag heter inte Miriam vann. 🙂 Jag hade pĂ„ kĂ€nn att den skulle belönas. Dels för att den Ă€r bra, sĂ„klart, men ocksĂ„ för att den har sĂ„lts i mĂ„nga exemplar och sĂ€kert Ă€r en av de titlar frĂ„n 2014 som mĂ„nga bokbloggare har hunnit lĂ€sa.

Boken handlar om en romsk kvinna som har överlevt förintelsen. Hon har hemlighÄllit sin bakgrund nÀstan hela sitt liv. En fantastiskt gripande berÀttelse! LÀs!

Jag heter inte Miriam - Majgull Axelsson

Publicerat av Bokblomma

LÀser böcker och bloggar om dem!

Delta i diskussionen

8 kommentarer

  1. Den tycker jag verkligen Àr vÀrd priset. Jag lÀste den i vÄras. VÀldigt bra.

  2. Jag Àr halvvÀgs i boken och lÀser nÀstan lÄngsamt för att verkligen insupa berÀttelsen! (: Jag tycker absolut att hon Àr en vÀrdig vinnare och dessutom pÄ en oerhört passande dag! (:

LĂ€mna en kommentar

E-postadressen publiceras inte.

Denna webbplats anvÀnder Akismet för att minska skrÀppost. LÀr dig hur din kommentardata bearbetas.