Fler böcker att se fram emot i år

När jag listade böcker att se fram emot i vår så var det också just vårens böcker det handlade om. Kanske är det dock så att de riktiga önskeböckerna kommer först i höst. Då kommer åtminstone en ny roman av min favoritförfattare, ordkonstnären Jonas Hassen Khemiri, som alltid vågar ifrågasätta dumheter i samhället och belysa viktiga politiska frågor. Den nya romanen har titeln Allt jag inte minns. Jag har inte hittat någon information om den är över huvud taget, utöver att den är tänkt att komma ut vecka 36 (enligt DN:s bokkalender). Jag är exalterad i alla fall! 🙂

En annan roman som kommer ut i höst är Martin Kellermans debutroman! Jag har inte hittat någon direkt information om den heller, men jag är väldigt nyfiken på den. Jag brukar läsa serien Rocky i morgontidningen och tycker allt som oftast att den är både kul och intressant. Med tanke på hur produktiv Kellerman är i sitt serieskapande så undrar jag faktiskt hur han har haft tid att skriva också. 🙂


Kommentarer

3 svar till ”Fler böcker att se fram emot i år”

  1. […] har ju ryktats om att det kommer en ny roman av Jonas Hassen Khemiri i höst, men nu har jag sett att det finns fler favoriter att längta […]

  2. Jag hade helt missat att J H Khemiri ska släppa nytt!!! Äääntligeeen!!

    1. Ja, äntligen, äntligen, äntligen! 😀 Jag läste i Vi läser att det kommer att bli en kärleksroman.. Får se hur det blir! 🙂

Kommentera & diskutera gärna!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.