Nostalgitorsdag: Morgon i Jenin

I dagens Nostalgitorsdag plockar jag fram Morgon i Jenin, en bokcirkelbok som jag tror att alla i bokcirkeln tyckte var bra! Boken utspelar sig i Palestina och är en väldigt fin och gripande berättelse om tillvaron för människorna där. Författaren har lyckats få med flera olika intressanta perspektiv. Jag kan särskilt rekommendera den som bokcirkelbok, för det är en bok som passar att diskutera.

Här är mitt inlägg från 2013.

Nostalgitorsdag - Morgon i Jenin


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

2 svar till ”Nostalgitorsdag: Morgon i Jenin”

  1. Profilbild för Lena

    Den här boken står i min bokhylla och jag vill hinna läsa den snart.

    1. Profilbild för Linnea

      Härligt! Då har du bra läsning framför dig. 🙂

Lämna gärna en kommentar! 🙂

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Du kanske även är intresserad av...

%d bloggare gillar detta: