Nu läser jag Utrensning

I onsdags hade vi bokcirkelträff igen. Vi pratade om Morgon i Jenin, som jag skrev om igår. Det var en bra bokcirkelbok, även om det lätt blir så att den inbjuder till mer diskussioner om Palestina än boken i sig. Jag kan varmt rekommendera boken hur som helst. Josefin tyckte att den var den bästa bokcirkelboken hittills. Själv tycker jag nog att Niceville var ännu lite bättre. 😉 Men det är två böcker som är svåra att jämföra… Eller ja… Hur skulle man någonsin kunna sätta två olika berättelser mot varandra, egentligen?

Nåväl. Vet inte om de andra läste mitt blogginlägg om Utrensning och/eller om de bara ville läsa just den boken hellre än de andra förslagen, men till nästa gång ska vi göra det. 😉 Jag har redan börjat så smått…

Utrensning - Sofi Oksanen


Publicerat

i

av

Kommentarer

6 svar till ”Nu läser jag Utrensning”

 1. Profilbild för Bokbrus

  En mycket bra bok med fantastiska miljöskildringar och en bok som berör.

  1. Profilbild för Linnea

   Det låter lovande. 🙂

 2. Profilbild för Hanneles bokparadis

  En tuff bok, jag vet inte om jag vill se filmen…

  1. Profilbild för Linnea

   Jag har förstått att den är stark.. Har filmen redan kommit, eller är den på gång? Har inte hört så mycket om filmatiseringen.

 3. Profilbild för Josefin

  Bra där – du har redan börjat på den 🙂 Jag har kollat upp: den finns på bibblan (till och med tre exemplar inne) och ska lånas på onsdag. Förutseende är mitt nya motto i bokcirkelsammanhang! Det blir lite konstigt när man läser ut boken så sent att man inte hinner processa den alls innan det är diskussion. Bot och bättring!

  1. Profilbild för Linnea

   Det låter bra! 🙂 Måste dock varna för att läsa ut bokcirkelböcker för snabbt. Man glömmer förvånansvärt fort.. 😉 Åtminstone gör jag det.

Lämna gärna en kommentar! 🙂

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Du kanske även är intresserad av...

%d bloggare gillar detta: