DN:s kulturpris till Liv Strömquist

Jag fortsätter att tjata om Liv Strömquist, men det gör jag så gärna! 😀 Igår tillkännagavs det att hon belönas med årets DN:s kulturpris. Superroligt och välförtjänt! Hon är aktuell med seriealbumet Kunskapens frukt, som jag läste tidigare i år. Det är en viktig och rolig (!) bok om ”det kvinnliga könsorganet” som det beskrivs i kulturen. Rekommenderar alla att läsa!

Kunskapens frukt


Kommentarer

4 svar till ”DN:s kulturpris till Liv Strömquist”

 1. Håller med Linda, fortsätt tjata om Strömqvist! 🙂 Folkbildning som absolut är värt pris! Kunskapens frukt är bland det bästa jag läst.

  1. 🙂
   Tycker också Kunskapens frukt är helt otrolig!
   Gillar förresten alla hennes seriealbum. 🙂

 2. Fortsätt tjata på:). Jag såg att hon hade vunnit på Instagram och är nyfiken på den nu;).

  1. Läs, läs! 😀 Har du läst någon av Strömquists tidigare? Tycker det mesta av det hon har gjort är helt briljant (även om jag inte håller med om allt..). 🙂

Kommentera & diskutera gärna!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.