Nostalgitorsdag: Ett ufo gör entré

Dags för nostalgitorsdag, alltså en tillbakablick till ett inlägg från arkivet! Den här gången plockar jag fram en av mina tonårs favoritböcker: Ett ufo gör entré. Boken är en uppväxtskildring och jag var i ungefär samma ålder som bokens huvudpersoner när jag läste den. Igenkänningsfaktorn var hög, trots att jag inte direkt kände igen mig i någon specifik huvudperson eller situation. Snarare är väl Gardell extremt duktig på att skriva om människor och relationer, så att det känns extremt äkta. Det är svårt att inte bli berörd! Gardell var absolut min viktigaste författare när jag var i äldre tonåren och jag har läst det mesta han har skrivit. Ett ufo gör entré håller jag för hans bästa!

Här hittar du mitt inlägg om boken.

Nostalgitorsdag - Ett ufo gör entré


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

2 svar till ”Nostalgitorsdag: Ett ufo gör entré”

  1. Profilbild för Lena

    Har läst ett par av Gardells böcker och tycker så mycket om hans sätt att skriva. Har även Ett ufo för éntre i min bokhylla. Ser fram emot att läsa den.

    1. Profilbild för Linnea

      Han skriver verkligen avskalat och bra! 🙂 Vilka har du läst?

Lämna gärna en kommentar! 🙂

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Du kanske även är intresserad av...

%d