Mello? Litto!

Har ni tröttnat på Melodifestivalen? Det har inte jag! Jag tycker att det är superroligt med Melodifestivalen. Inte för att jag är speciellt intresserad av musiken, men för att det är en trevlig grej att träffas och umgås kring.

Hur som helst. Det var inte Mello jag skulle skriva om! Har ni sett Litto (Litteraturfestivalen)? Det är LitteraturMagazinets alternativ till de som tröttnat på Mello. I ett antal deltävlingar ges möjlighet att rösta på bra böcker, som sedan får mötas i en final den 14:e mars.

Gå in och rösta vetja! Själv hittade jag flera favoritböcker redan i första deltävlingen. De andra tar jag med mig som boktips…

Precis som i Eurovision song contest delas det ut poäng från 1 till 12… Vem som fick min 12:a? Den här såklart:

Den allvarsamma leken - Hjalmar Söderberg

Publicerat av Bokblomma

Läser böcker och bloggar om dem!

Delta i diskussionen

10 kommentarer

 1. Åh, vad kul tänkte jag när jag läste inlägget och kikade in på länken. Men vad snopen jag blev, har bara läst en enda bok! Måste skärpa mig litegrann;).

  1. Du borde absolut läsa Den allvarsamma leken, Andarnas hus och Americanah i alla fall! De hör till mina stora favoriter. 🙂
   Jag har såklart inte heller läst alla. Fick många boktips. 🙂

  1. Härligt! Det är en riktigt bra bok. 🙂
   Jag älskar Mello! Älskar allas engagemang, feststämningen, spänningen, omröstningen, tilltuggen.. Musiken? Skulle aldrig få plats på någon av mina spellistor! Hehe.

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.