Okänt offer har hittat hit

Det har blivit många nya böcker den senaste tiden… Men så blir det ibland. 🙂 Många har rekommenderat Tana French och nu tyckte jag att det var på tiden att testa en av hennes kriminalromaner. Det fick bli Okänt offer. Har du läst?

Okänt offer


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

2 svar till ”Okänt offer har hittat hit”

  1. Profilbild för Monika

    Läste först hennes Till skogs, som jag inte alls blev så förtjust i, den var bra men inte mer. Tänkte egentligen inte ge henne någon mer chans, men då började alla tokhylla henne så jag köpte Okänt offer. Den gillade jag väldigt mycket 🙂

    1. Profilbild för Linnea

      Puh, tur att jag valde rätt bland hennes romaner då! Ska bli skoj att läsa den här. 🙂

Lämna gärna en kommentar! 🙂

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Du kanske även är intresserad av...

%d bloggare gillar detta: