Nytt från Bolton och Bauer

Jag fick Modernistas höstkatalog här om dagen. Det jag alltid slås av när jag får en ny katalog från Modernista i min hand är hur snygg form deras böcker har. Jag tycker att Modernista lyckas otroligt bra med i stort sett alla framsidor! Sedan imponeras jag över vilka creddiga deckarförfattare de har i sitt stall, som Gillian Flynn t.ex. I höst kommer ingenting nytt av Flynn, men däremot nytt av Sharon Bolton och Belinda Bauer, vilket kan vara nog så spännande!

Det slutna ögat - Belinda Bauer Små svarta lögner - Sharon Bolton


Kommentarer

Kommentera & diskutera gärna!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Upptäck mer från Bokblomma

Prenumerera för att få de senaste inläggen skickade till din e-post.