Nostalgitorsdag: Leif GW Persson

I dagens Nostalgitorsdag återvänder jag till ett inlägg som jag skrev 2011 när jag läste Unni Drougges roliga deckare Bluffen. I den boken dyker Leif GW Persson upp i rollen som sig själv och jag blev då nyfiken på att läsa hans biografi, som var lite av en snackis just då. Sedan dess har jag faktiskt läst biografin, Gustavs grabb, och tyckte att den var riktigt bra! Persson är verkligen en originell person och han är duktig på att skriva och bygga en berättelse. Helt nyss har jag dessutom lyssnat på min första Leif GW Persson-deckare, nämligen Den döende detektiven. Leif GW Persson dyker inte upp som en karaktär i den boken, men visst känner man ändå igenom honom, som man känner honom från TV, i karaktärerna, inte minst huvudpersonen.

Här kan du hitta mitt inlägg från 2011.

Nostalgitorsdag - Leif GW Persson


Kommentarer

Kommentera & diskutera gärna!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.