Ett lass e-böcker

Många läser extra mycket på sommaren, men jag hör nog faktiskt inte till dem. Faktiskt så läser jag nog lite mindre på sommaren än annars eftersom det är så mycket annat som händer… Det har i och för sig inte hindrat mig från att fylla på förrådet med e-böcker. Om inte annat får jag väl läsa i höst. 😉

Levande och döda i Winsford, Stål, Nattvakten, Vassa föremål

Stål har jag varit sugen på att läsa sedan den kom på svenska 2012. Kanske är dags nu då!


Kommentarer

4 svar till ”Ett lass e-böcker”

 1. Måste bara skriva att Levande och döda i Winsford är fantastiskt bra, har en recension av boken på min blogg 🙂

  1. Kul! Nu blir jag extra peppad på att läsa! 🙂
   Ska snoka upp din recension. 🙂

 2. Jag är så otroligt sugen på att ladda läsplattan till bristningsgränsen, men köpstopp gäller väl även e-böcker? Men egentligen så tar de ju i alla fall ingen plats…

  Stål läste jag i våras, den var väldigt speciell och annorlunda. På ett bra sätt. Nessers bok har jag stående här oläst, jag är väldigt svag för honom, men först ska jag läsa ut serien om Barbarotti 🙂

  1. Det beror nog lite på varför man har köpstopp.. Själv är jag restriktiv med bokinköp eftersom jag tycker att böcker tar för mycket plats. Och det öppnar ju upp för att maxa e-boksinköpen istället. 😉

   Jag ser väldigt mycket fram emot att läsa både Avallone och Nesser. 🙂 Och Barbarotti-böckerna borde jag också läsa – snarast. Har faktiskt inte läst Nessers deckare. 😮 Men jag tycker hemskt mycket om hans andra böcker. 🙂

Kommentera & diskutera gärna!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Upptäck mer från Bokblomma

Prenumerera för att få de senaste inläggen skickade till din e-post.