Leif GW Persson, populäraste killen i stan

För någon vecka sedan hade vi Picket & pocket-möte, där vi inte bara drack glögg, utan också diskuterade Himmelsdalen. Vi hade lite olika åsikter, som vanligt.. Och som vanligt var det kul att höra vad andra hade tänkt om den.

Nästa bok blir Gustavs grabb, som ju dessutom är bokcirkelbok på jobbets bokcirkel. Själv läste jag den ju i somras, så jag kan erkänna att jag inte kommer att läsa om den redan nu… Jag har däremot köat den på biblioteken i stan och hoppas att jag hinner bläddra lite i den innan nästa träff. De fem exemplaren på stadsbibblan och de tre exemplaren på universitetet är dock utlånade allihop och har flera i kö före mig, så vi får se hur det blir. Tur att den också finns som e-bok


Kommentarer

6 svar till ”Leif GW Persson, populäraste killen i stan”

  1. Läste Gustavs Grabb i våras och gillade den, så trevlig läsning. Vad jag skrev om boken kan ni läsa här: http://bokmal73.wordpress.com/2012/04/10/gustavs-grabb-och-no-och-jag/

    1. Kul att du också gillade den. 🙂

  2. Måste verkligen låna hem denna från min kära mor. Den verkar så bra!

    1. Ja, jag gillade den! Och den är ju onekligen populär och alla dessa människor kan ju inte ha fel.. 😉

  3. Mamma har den som ljudbok, så jag ska lyssna på den. Väldigt smidigt!

    1. Ja, det var ju riktigt bra. Vem är uppläsare? Är det Leif GW själv?

Kommentera & diskutera gärna!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.