Kategorier
-

Nostalgitorsdag: Dödgrävarens dotter

I dagens nostalgitorsdag plockar jag upp en bok från en av mina favoriter: Joyce Carol Oates. Hon har skrivit fantastiskt många, berörande och bra böcker om kvinnor i olika knepiga situationer. Jag brukar inte gilla tjocka böcker, men Oates lyckas på något sätt alltid få ihop tighta berättelser även fast hon broderar ut dem på många sidor. Dödgrävarens dotter är på ca 600 sidor, men är väl värd att ta sig igenom. Ett tips för den med mycket lästid i sommar!

Nostalgitorsdag - Dödgrävarens dotter

4 svar på ”Nostalgitorsdag: Dödgrävarens dotter”

Förstår om du blivit avskräckt, för det brukar åtminstone jag bli av tegelstenar. Men Oates kan verkligen hålla ihop sina böcker, trots sidantalet, så ge henne en chans! 🙂 Tycker jag!

Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.