Tordyveln flyger i skymningen i nyutgåva

Här om veckan la jag upp en Instagrambild på mitt gamla älskade exemplar av Maria Gripes barn- och ungdomsklassiker Tordyveln flyger i skymningen. Det visade sig vara fler än jag som slukade den här boken som barn. Jag tänkte tipsa om att den har kommit i nyutgåva nu i höst. Det är En bok för alla som har gett ut den på nytt. En bok för alla är nostalgi för mig, för övrigt. När jag var liten prenumererade jag på deras böcker i många år. Jag har läst många pärlor, som jag förmodligen inte hade hittat annars, tack vare EBFA. På den tiden hade En bok för alla statsstöd för att ge ut billiga böcker och det har de inte haft på ganska många år nu, men det glädjer mig att de fortfarande finns och ger ut nyutgåvor av kvalitetslitteratur.

Tordyveln flyger i skymningen - Maria Gripe


Kommentarer

6 svar till ”Tordyveln flyger i skymningen i nyutgåva”

  1. Åh, en av mina favoritböcker verkligen! Den är fantastisk! 🙂

    1. Ja, Gripes bästa! 🙂 Tror jag. 🙂

  2. Åh vill läsa.

    1. Ja, gör det om du inte har gjort det redan! 🙂

  3. Ja men den kan man lägga till önskelistan då.

    1. Gör det! Gripes böcker är verkligen fina! 🙂

Kommentera & diskutera gärna!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.