Tordyveln flyger i skymningen i nyutgåva

Här om veckan la jag upp en Instagrambild på mitt gamla älskade exemplar av Maria Gripes barn- och ungdomsklassiker Tordyveln flyger i skymningen. Det visade sig vara fler än jag som slukade den här boken som barn. Jag tänkte tipsa om att den har kommit i nyutgåva nu i höst. Det är En bok för alla som har gett ut den på nytt. En bok för alla är nostalgi för mig, för övrigt. När jag var liten prenumererade jag på deras böcker i många år. Jag har läst många pärlor, som jag förmodligen inte hade hittat annars, tack vare EBFA. På den tiden hade En bok för alla statsstöd för att ge ut billiga böcker och det har de inte haft på ganska många år nu, men det glädjer mig att de fortfarande finns och ger ut nyutgåvor av kvalitetslitteratur.

Tordyveln flyger i skymningen - Maria Gripe


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

6 svar till ”Tordyveln flyger i skymningen i nyutgåva”

 1. Profilbild för Marie Eggimann

  Ja men den kan man lägga till önskelistan då.

  1. Profilbild för Linnea

   Gör det! Gripes böcker är verkligen fina! 🙂

 2. Profilbild för Lena

  Åh vill läsa.

  1. Profilbild för Linnea

   Ja, gör det om du inte har gjort det redan! 🙂

 3. Profilbild för missmagicgirl

  Åh, en av mina favoritböcker verkligen! Den är fantastisk! 🙂

  1. Profilbild för Linnea

   Ja, Gripes bästa! 🙂 Tror jag. 🙂

Lämna gärna en kommentar! 🙂

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Du kanske även är intresserad av...

%d bloggare gillar detta: