Pärlor som blir till film

Filmatiseringen av Jag saknar dig, jag saknar dig! har nyligt gått upp på biograferna och har fått skaplig kritik. Kul! Jag vet dock inte om jag är så sugen på att se den. Kanske är den inte riktigt riktad till min målgrupp ändå, och så har jag ju redan läst boken (som är jättebra!). 🙂

En annan riktigt bra bok, som inte är film ännu, men som åtminstone kommer att bli, är Maria Gripes bok Tordyveln flyger i skymningen. Undrar hur den blir! Det är ju en magisk bok med en speciell stämning. Kan boken verkligen bli en bra film?

Ah, jag vet inte om jag vill se Tordyveln heller… Men kanske ska jag läsa om boken? Den är verkligen bra!


Kommentarer

4 svar till ”Pärlor som blir till film”

  1. Jag gick och såg ”Jag saknar dig” efter att jag hade läst boken! Boken var väldigt bra och till min stora förvåning var filmen nästan lika bra!

    1. Kul att den gjorde boken rättvisa! 🙂

  2. Profilbild för åsa m r
    åsa m r

    Förr i världen gick Tordyveln som fantastiskt bra sommarlovsföljetong på radion.

    1. Åh. Den har jag missat!

Kommentera & diskutera gärna!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Upptäck mer från Bokblomma

Prenumerera för att få de senaste inläggen skickade till din e-post.