Förrförra omgångens bokcirkelböcker #tbt

Den 22/6 hade jag precis letat upp två bokcirkelböcker som det tipsats om i jobbets bokcirkel: Etthundra mil av Jojo Moyes och Systerland av Curtis Sittenfeld. Jag konstaterade att jag hade låga förväntningar. Jag hade inte varit speciellt förtjust i böcker jag läst av samma författare tidigare.

Vad hände sedan då? Jo, jag gillade båda böckerna. Systerland var riktigt fängslande och slukades på några få härliga semesterdagar. 🙂 Här kan du läsa om vad jag tyckte om Etthundra mil och om Systerland. Och här hittar du mitt inlägg från 22/6.

”Vi har haft bokklubbsträff här om veckan! Vi har alltså en bokklubb på jobbet och den går ut på att äta sushi och att boktipsa. Av någon anledning röstar vi också bland boktipsen och utser 2-3 vinnare. Om någon sedan läser just dessa böcker är inte så självklart. Jag brukar i alla fall ha som ambition att läsa de böcker vi röstat på. Till nästa gång blir det Etthundra mil av Jojo Moyes och Systerland av Curtis Sittenfeld. Någon som läst?” Läs mer…