Ingen Niklas idag

Ingen Niklas idag

Jag hade ju beställt Leilas middagstips och Niklas mitt i veckan på bokrean, men istället har jag fått hemlevererat Leilas middagstips och en löjligt stor bok med titeln Rockköket. Nu försöker jag att vänja mig vid tanken på att laga typ Meatloaf framöver. Orkar jag ens reklamera? Ja, förmodligen. Jag har aldrig gillat rock och förmodligen inte rockig mat heller.

Rockköket

Buhuu. Det är så trist när det blir fel.

Bokens/böckernas författare:

Ämnen:


7 svar till “Ingen Niklas idag”

  1. Så tråkigt att det blev fel med boken!!!

    Du har en otroligt snygg sida!!!! 🙂

    Jo, jag förstår att de finns de som är så fattiga i Sverige. Men i boken så framställs det ju som om hon tackar nej till ett heltidsjobb för att inte väcka barnen så tidigt och hämta dem vid 5. Det är just det jag reagerar över. Tackar man verkligen nej till ett heltidsjobb om man har det så knapert?

  2. Usch ja, det är så omständigt när man skall hålla på att reklamera och så. Har själv lyckats beställa ett flertal böcker som inte funnits i lager, så frustrerande, speciellt när det är svåråtkomliga böcker (läs Twilight).

  3. Boktokig: Tack! 🙂 Jag minns inte exakt hur det stod i boken, men jag håller med dig. Hur man än prioriterar måste man faktiskt prioritera ekonomin, för den är ju en förutsättning för att man ska kunna ha det bra..

  4. Felicia: Jag har hört talas om Twilight, men vet faktiskt inte riktigt vad det är. * skäms *. Varför är de så svåra att få tag på? =)

  5. Det var just i filmhysterin som jag fick för mig att köpa alla inbundna på en gång. Vet inte varför jag var så stressad, men de sålde slut så fort de kom i lager, så det var typ massor som beställde fastän böckerna egentligen inte fanns tillgängliga. Nu tror jag att det är betydligt lugnare att beställa dem 🙂 Tycker absolut att man borde läsa de under sin livstid – de är verkligen speciella!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.