Dags för sushi bokcirkelmöte

På onsdag har vi bokcirkelträff med jobbets bokklubb. För många (de flesta? hehe.) är det den obligatoriska sushin som är huvudattraktionen. För mig är sushi det nya pizza. Jag älskar sushi och jag försöker inbilla mig att det är glutenfritt (nyligt har nyheten nått mig att risvinäger brukar innehålla gluten!). Nåväl. Förra gången enades vi om att läsa Dödssynden (som jag läste för ett bra tag sedan), SOS från mänskligheten och Den hemliga historien. Jag har skrivit om alla på bloggen och tycker nog att Den hemliga historien var det bästa läsupplevelsen, medan SOS från mänskligheten tyvärr var lite av en besvikelse.

(bild från Rob Owen-Wahl/stock.xchng)

De två sistnämnda böckerna var förresten mina förslag. Den här gången hoppas jag på att kunna övertyga mina kollegor till att någon av Middlesex (Jeffrey Eugenides), Igelkottens elegans (Muriel Barbery), Utrensning (Sofi Oksanen) eller Gargoylen (Andrew Davidson). Vad tycks om dessa förslag?

Alla tre står redan i min hylla och eftersom jag i något svagt ögonblick avgav lite av ett nyårslöfte att göra något åt de olästa (biblioteks)böckerna i min hylla, så vore det praktiskt att läsa just dem och inte inspireras till att plocka hem ett gäng nya titlar.


Kommentarer

Kommentera & diskutera gärna!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.