Tematrio: Utomämnes

Jag ligger lite efter med Tematrio, men nu kör jag på med temat för vecka 19: utomämnes, Berätta tre saker om er själva. Kanske har ni lust att prata om er familj, om era intressen eller om era arbeten. Välj fritt!

Jag älskar dans. So you think you can dance är ett av två program som jag följer på TV (det andra är Projekt Runway) och jag tar flera dansklasser i veckan. Dancehall är det jag har sysslat med mest, men jag har också fastnat för balett. Balett är bland det finaste som finns i dansväg, och det är fantastiskt kul och rogivande (det är nästan som dansens motsvarighet till yoga, tycker jag..). Såhär kan dancehall se ut (blandade klipp):

Jag jobbar som forskningsingenjör och doktorerar samtidigt i teknisk fysik. Jag har det roligaste jobbet jag kan tänka mig. Mitt projekt är en salig blandning av kemi, fysik, biologi, medicin, matematisk statistik och datavetenskap. Mycket roligt! Jag lär mig nya saker hela tiden.

Att gå på bio är något jag tycker är skoj. Jag ser film på bio nästan varje vecka. Animerade filmer tycker jag särskilt mycket om (och nä, jag tvingar inte med barn för att få ett alibi att se ”barnfilm”) och jag brukar också beta av ganska många fantasy-, sci fi-, komedi- och drama-filmer (ej romantiskt tjaffs). Action och thriller går nästan alltid bort dock.