Sucka mitt hjärta men brist dock ej

Det här är en bok som man blir glad av! I den läser Mark Levengood upp kåserier och det är både roligt, varmt och lite tragikomiskt. Inte sällan delar Levengood med sig av fina ord och lite filosoferande, utan att det för den skull blir pretentiöst eller fånigt.

Boken passar utmärkt att lyssna på, då varje del kan lyssnas på för sig och är lagom långa i mitt tycke. Mark Levengood är också en utmärkt uppläsare. Helt klart passande för avkoppling i sommarsolen!


Kommentarer

Ett svar till ”Sucka mitt hjärta men brist dock ej”

  1. […] Höstnytt Postat 2012/06/09 av Linnea var addthis_product = 'wpp-264'; var addthis_config = {"data_track_clickback":false,"data_track_addressbar":false,"ui_language":"sv"};if (typeof(addthis_share) == "undefined"){ addthis_share = [];}Hösten känns kanske inte så nära just nu… Men höstens bokutgivning är det inte fel att blicka fram mot. 🙂 Från Piratförlaget är jag mest nyfiken på Mark Levengoods nya, Rosor, min kära, bara rosor, och Martina Haags bok om löpning, Heja, heja!. Det är trendigt med löpning och jag har sedan tidigare flera titlar om löpning på min att läsa-lista (Murakamis Vad jag pratar om när jag pratar om löpning och Christopher McDougalls Born to run, som verkar så himla inspirerande), men jag tycker inte att det blir tjatigt att det kommer ut fler. Jag har gillat allt jag har läst/lyssnat på av Haag och tror att hennes bok om löpning kan vara riktigt rolig. 🙂 Och Mark Levengood… Hans böcker brukar vara så varma och roliga. Läs bara Sucka mitt hjärta men brist dock ej! […]

Kommentera & diskutera gärna!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.