Min läsning för X antal år sedan

Jag hittade Min och din läsning, för x antal år sedan på en blogg och tyckte att det var lite kul att svara på:

För 20 år sedan:
Då var jag två år och läste naturligtvis inte själv. Mina föräldrar läste för mig och favoritboken var boken om Pingu (tror jag; kanske blev den en favorit några år senare). Innan jag själv kunde läsa älskade jag sagoband också och hade en stor samling med Disneyklassiker.

För 10 år sedan:
Jag var 12 och hade precis tagit mig ur den stora hästboksperioden, då jag köpte & samlade på Stallkompisarböckerna och prenemurerade på Polluxböcker. I den här åldern fick jag istället upp ögonen för Peter Pohl och älskade Annika Thors böcker om Steffi och Nelli.

För 5 år sedan:
Då gick jag det sista året på gymnasiet och läste det jag kom över. I stort hade jag samma favoriter som nu. Jag vet att jag läste mycket Gardell på gymnasiet och så blev det en del klassiker till skolarbeten.

av Bokblomma

Läser och bloggar om böcker!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.