Min läsning för X antal år sedan


Jag hittade Min och din läsning, för x antal år sedan på en blogg och tyckte att det var lite kul att svara på:

För 20 år sedan:
Då var jag två år och läste naturligtvis inte själv. Mina föräldrar läste för mig och favoritboken var boken om Pingu (tror jag; kanske blev den en favorit några år senare). Innan jag själv kunde läsa älskade jag sagoband också och hade en stor samling med Disneyklassiker.

För 10 år sedan:
Jag var 12 och hade precis tagit mig ur den stora hästboksperioden, då jag köpte & samlade på Stallkompisarböckerna och prenemurerade på Polluxböcker. I den här åldern fick jag istället upp ögonen för Peter Pohl och älskade Annika Thors böcker om Steffi och Nelli.

För 5 år sedan:
Då gick jag det sista året på gymnasiet och läste det jag kom över. I stort hade jag samma favoriter som nu. Jag vet att jag läste mycket Gardell på gymnasiet och så blev det en del klassiker till skolarbeten.

Bokens/böckernas författare:


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.