En film som skulle kunna vara riktigt bra!

Som ni kanske vet så tycker jag inte bara om böcker, utan ser också mer än gärna på film. Jag är lite vacklande i vad jag tycker om att se filmatiseringar. Ibland hävdar jag att jag inte vill se filmatiseringar om jag redan har sett boken, för då blir det liksom inte spännande eller intressant. Man vet ju redan vad som ska hända! Faktum är dock att jag ofta ser filmatiseringar i alla fall. Hehe.

I slutet av sommaren kommer en film som jag faktiskt vill se! Nämligen filmatiseringen av Peter Pohls gripande och omtyckta Jag saknar dig, jag saknar dig!, som handlar om Tinas sorgearbete när tvillingsystern Cilla går bort i en olycka. Boken har bland annat belönats med Augustpriset. Själv tycker jag att den är fantastisk. Jag läste den i tonåren, så det var ett tag sedan.. Men jag minns den än. Filmen har alltså lite att leva upp till och det återstår att se om den gör det… 🙂

Vad som är lite kul är förresten att den är inspelad i Piteå. Det är väl inte precis många filmer som spelas in där; eller spelas in i Norrland över huvud taget.


Kommentarer

Kommentera & diskutera gärna!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.