Kakor från bokrean!

Klassiska kakor på nytt vis - Mia ÖhrnTrodde ni att jag nöjde mig med att köpa en kokbok på bokrean? Nix. Det gjorde jag inte. Mitt andra bokreaköp är den retrosnygga kakboken Klassiska kakor på nytt vis av Mia Öhrn. Som författaren själv säger har hon piffat upp gamla klassiker, men behållit den kitschiga sättet att presentera dem på. Riktigt fina bilder! Bland recepten hittas många gamla godingar: allt från småkakor till tårtor. En del recept innehåller ”nya” smaker, en del har fått minskat fett eller förenklade recept, allt för att uppdatera dessa gamla kakklassiker, så att de fortfarande funkar 2010. Kul initiativ!

Jag blir riktigt sugen på att baka av att se den här boken. Hallontoppar kanske (med geléhallon på!)? 🙂

Den finns på Bokus bokrea för 59 kr. Jag har inte sett den på rea hos någon annan bokhandel.

av Bokblomma

Läser och bloggar om böcker!

1 kommentar

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.