Nackdelen med att låna böcker på biblioteket…

… är att man faktiskt inte får behålla dem för evigt. Jag lånade en hel hög böcker i december och de har nu vackert stått i min hylla sedan dess och väntat på bättre tider. Men inte så länge till. Nu måste jag lämna tillbaka Shantaram eftersom någon har ställt sig i kö på den. Suck! Jag har ca 700 sidor kvar..!

Nu har jag beställt den från Adlibris istället. Så kan det gå! Jag som ”aldrig köper böcker”… Hehe.


Kommentarer

3 svar till ”Nackdelen med att låna böcker på biblioteket…”

  1. Köper du böcker stödjer du författarna och förlaget, så det kanske är ett argument att faktiskt köpa böcker. Själv tycker jag mig inte ha plats för böcker, så jag undviker att samla på mig sådana. Men jag håller med om att det kan vara skönt att köpa böckerna så att man kan ha dem hur länge man har lust! Det problmet brukar jag komma undan genom att bara låna gamla, konstiga böcker som ingen annan vill läsa. 😉 Jag har några långlån som har varit hemma hos mig i fem månader nu. Hihi.

  2. Jag ar tvart om, jag koper nastan alltid bockerna, for att kunna lasa dem nar jag kanner for det, eller lasa om, eller ta riktigt god tid pa mig. Men, egentligen ar det ju battre att lana pa bibliotek och stodja deras verksamhet…

  3. Det där har jag också råkat ut för många gånger. Att man aldrig lär sig och lånar hem lite färre böcker istället. 🙂

Kommentera & diskutera gärna!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.