Tematrio: Sommarens favoriter

Den här veckan handlar Tematrio om sommarens favoriter: Berätta om tre bra böcker du läst under sommaren! 

Jag har redan berört ämnet och utsett Att komma hem ska vara en schlager som favorit. Jag står fast vid det. Jag blev helt förälskad i språket och berördes av berättelsen om Per Hagman som reser och reser, men inte har något hem…

En annan bok som jag tyckte väldigt mycket om i sommar var Jan Lidbecks Shamanens sång, som är en tankeväckande och gripande satir av ”kriget” mellan Försäkringskassan och sjukvården och hur hårt det kan slå för den som lever med kronisk smärta och ständigt blir ifrågasatt…

Som tredje bok väljer jag Jonas Gardells bok Om Jesus, som alltså handlar om Jesus. För mig var det givande läsning som lärde mig mer och fick mig att bli riktigt fascinerad över Jesus, vem han än var, och hans liv.


Kommentarer

2 svar till ”Tematrio: Sommarens favoriter”

  1. Jag lyssnar på Om Jesus som ljudbok och har kommit ungefär halvvägs. Jag blev positivt överraskad och kände precis som du att jag lärde mig nya saker. Men nu någonstans halvvägs har det tagit stopp. Jag vet inte om det beror på att jag varit mindre fokuserad när jag lyssnat, något är det för jag har liksom tappat tråden. Får se om jag hittar den igen…

    1. Vad synd att du tappat tråden. Jag tyckte faktiskt att den var jättebra. 🙂

Kommentera & diskutera gärna!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.