Tematrio: Bokmässan 2011

Jag ligger lite efter med Tematrio… Bokmässan har faktiskt redan varit. 🙂 Men förra veckan var temat alltså: Berätta om tre saker du gillar med Bokmässan alternativt om tre saker du planerar att göra på denna Bokmässa.

Det enda jag kan svara på detta är att jag aldrig har varit på någon Bokmässa, så det enda jag kan uppskatta, egentligen, är att det pratas mycket mer böcker överallt i medierna och såklart på bloggar. Väldigt många tar chansen att synas under just Bokmässan. T.ex. delades Iris ljudbokspris ut just under Bokmässan. Sådana event hade jag gärna varit med på. Annars vet jag just inte om Bokmässan är min grej. För mig är litteratur ett intresse som är skönt just för att det inte kräver så mycket engagemang. Böcker är något jag läser när jag har en stund över, inte något som jag nödvändigtvis vill mingla kring eller lyssna på diskussioner om.

Har ni läst/lyssnat på deckaren Bluffen förresten? De inledande kapitlen utspelar sig kring/under en Bokmässa…


Kommentarer

Kommentera & diskutera gärna!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.