Fler böcker att läsa…

Jag har under en tid haft som projekt att läsa ut och lämna tillbaka alla biblioteksböcker som börjar finna ett permanent hem hos mig samt att läsa ut de recensionsexemplar som också stått i hyllan mer eller mindre länge. Det har gått ganska bra, men nu är utflödet från min bokhylla minst sagt mindre än inflödet…

Här om veckan hade vi bokcirkelträff och bestämde oss för att läsa Niceville (Mitt förslag! Jag har velat läsa den länge) och Drottningen vänder blad (för att somliga i bokcirkeln tycker att vi bara läser deprimerande böcker… ;)), så dessa är på väg in i hyllan (ska bara hämta dem på bibblan…).

Den senaste tiden har jag också fått en intressant ljudbok om en ung kvinna som kommer till Sverige efter Andra världskriget och en ungdomsbok med titeln Söta pojkar är bara på låtsas (väldigt tonårig titel! Jag hoppas/tror att den återupplivar minnen av hur livet var på den tiden). Jag har också av eget intresse köpt en fet fackbok om fysikalisk cellbiologi (oväntat tråkig! Hur kan man göra en bok med ball-and-stick-modeller i gråskala?!) och, helt crazy, en supertjock bok av Murakami! Jag gillar ju inte ens Murakami? Hur tänkte jag? Vet ej. Den blir nog inte läst på ett tag…


Kommentarer

Kommentera & diskutera gärna!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.