Är Tintin den som ska få mig att inte glömma min franska?

Imorgon har Steven Spielbergs och Peter Jacksons animerade version av Tintins äventyr: Enhörningens hemlighet premiär. Jag är faktiskt sugen på att se den. Egentligen har jag inte läst Tintinalbumen, utan faktiskt bara kommit i kontakt med Tintin genom den tecknade TV-serien. Kanske borde jag även läsa Hergés serier med Tintin. Jag vet inte hur många gånger jag har tänkt läsa något franskt för att hålla igång franskan. Det här kanske är min chans att ta mig igenom något på franska. 😉


Kommentarer

2 svar till ”Är Tintin den som ska få mig att inte glömma min franska?”

  1. Låter som en bra idé att läsa Tintin på franska:-) Själv skolkade jag mig igenom franska på högstadiet så jag skulle nog inte fatta mycket…

    Du har fått en award på min blogg:-)!

    1. Själv hade jag franska som favoritämne (ett av många i och för sig) och jag fattar ändå inte så mycket! 😮

      Gulliga du, som ger mig award! Tack! 🙂

Kommentera & diskutera gärna!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.