Rösta du också!

Bokbloggarna har ett eget litteraturpris i år! Så passa på att rösta på bra böcker som har givits ut det senaste året!

Själv har jag tyvärr inte varit med och röstat, för jag har inte läst tillräckligt många titlar som är utgivna det senaste året. Haha. Men om du har en bokblogg tycker jag att du ska ta chansen att dela med dig av dina fem bästa boktips! 🙂

Om ni undrar hur det går med min läsning så är jag på god väg med den fantastiska Molnfri bombnatt och har snart lyssnat klart på Näckrosträdet. Jag har ytterligare ett par titlar på gång, men de ligger på hyllan för tillfället.


Kommentarer

3 svar till ”Rösta du också!”

  1. Det ar ett jattebra initiativ som jag verkligen stoder, men jag har, precis som du, helt enkelt inte last sa mycket nypublicerad litteratur. Sa jag tankte vara tyst i stallet och folja utvecklingen pa hall.

  2. Åååååh, Molnfri bombnatt! Väntar med spänning på vad du tycker om den!

  3. Håller med om att Molnfri bombnatt är fantastisk!!!

    Jag håller på med ett röstningsförslag på de böcker som jag tycker är bäst! Det är bara så svårt att få till det!

Kommentera & diskutera gärna!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.