Tematrio: Läsning

Tematrio fortsätter att röra sig lite utanför böcker och författande: Berätta om tre saker ni läser utöver skönlitteratur.

Själv läser jag jättemycket! Så mycket att jag kanske inte alltid orkar/vill läsa så mycket skönlitteratur…

På jobbet läser jag massor med vetenskapliga artiklar och diverse rapporter. Jag läser flera artiklar om dagen från olika granskade facktidsskrifter. En stor del av mitt jobb handlar just nu om att följa upp trender inom mitt forskningsområde, så det blir ju som det blir. Det är spännande och inspirerande att se vad andra gör!

Jag läser också det som dimper ned i brevlådan, vilket faktisk inte är så mycket mer än Ny Teknik, som är den enda tidning jag prenumererar på, och tidningar från facket, men ändå. 🙂

Jag följer även en hel drös bloggar. Min dagliga dos av bokbloggar får jag från bokbloggar.nu. Utöver det läser jag t.ex. Elsa Billgren, Underbaraclara och Kvadratsmart. Jag prenumererar på åtminstone 13 bloggar via RSS och brukar besöka ytterligare ett par-tre stycken dagligen.


Kommentarer

2 svar till ”Tematrio: Läsning”

  1. Klart jag besöker din blogg, Maria! Min lägenhet är på 27 kvadrat.. 😉

  2. Åh, vad fint att du läser min blogg! Stort tack för länkningen. Blev jätteglad över att hitta hit, här kommer jag att suga åt mig bra boktips framöver:)

Kommentera & diskutera gärna!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.