Tematrio: Julförberedelser

Den här veckan är det inget boktema på Tematrio. Istället handlar det, passande nog, om julförberedelser. Berätta om tre julförberedelser alltså!

En rolig jultradition som vi har är att baka pepparkakor. Själv tycker jag nog egentligen bäst om att lyssna på sunkig musik och dricka glögg under tiden, men en av mina vänner är en riktig fena på att kavla tunt och har tålamod att stansa ut pepparkakor tills degen är slut. Tur det! Vi andra brukar göra ett fåtal, tjocka… Alla måste dock göra en varsin pepparkakskamel:

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Julklappar känns som en ganska självklar tradition, men värd att nämnas. 🙂 Både roligt att ge och att få. Hehe. Jag brukar köpa mina tidigt, redan i november faktiskt. Skönt att ha det gjort och slippa stressa innan jul, när det är så otroligt mycket folk i affärerna.

Innan jul brukar det också bli julsittning med mina kemistvänner. Den har jag faktiskt gått på även nu när jag inte längre pluggar. Kanske det inte är en tradition så länge till, men ändå. 🙂 Julen handlar ju om att umgås, så det blir säkert någon annan julfest kommande år. 🙂