Dan före doppareda’n…

Idag vill jag gärna passa på att önska alla mina läsare en riktigt god jul!

God jul

Hoppas att ni får en skön julledighet (ni som har förmånen att kunna vara lediga! 🙂 med tid för avkopplande läsning! Kanske ligger det några hårda klappar under granen och väntar på att bli lästa..? 🙂

Själv ser jag fram emot lite semester den kommande veckan. Dagen har ”bjudit” på tågkaos med 7 h försenat tåg för min del. Inte så skojigt! Men vad gör man? Jag ägnade i alla fall lite tid åt att läsa i Mario Vargas Llosas Tant Julia och författaren, som jag hittills tycker mycket bra om och åt att lyssna på Marianne Fredrikssons Simon och ekarna. Vid förseningar, särskilt de helt absurda förseningarna, är det särskilt skönt att vara en bokälskare…


Kommentarer

3 svar till ”Dan före doppareda’n…”

  1. Jepp. Tur att man läser böcker! Väntan hade dock varit ännu bättre om SJ hade kommit med någon som helst information, t.ex. någon information över huvud taget om var/vart/när ersättningsbuss skulle gå och när tåget kan tänkas ankomma. :p

  2. Jag håller med! Väntan blir lättare med en bra bok eller ljudbok!

  3. Ja, visst är det en fördel att alltid ha något läsbart med sig!

    God jul!

Kommentera & diskutera gärna!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.