Tematrio: Feel good


Den här veckan har Tematrio temat feel good: Berätta om tre bra feel good romaner!

Den första bok som jag spontant kommer på är Damernas detektivbyrå och de efterföljande böckerna (jag har i och för sig bara läst Tears of the Giraffe) om Mma Ramotswe och hennes detektivbyrå i Botswana. Riktigt mysiga böcker!

Några andra böcker som känns feel good för mig är de två första böckerna om Torunn, Berlinerpopplarna och Eremitkräftorna. De handlar om en familj som återförenas i samband med att modern i familjen går bort. Den sista boken i trilogin tycker jag dock att man närmast kan skippa…

En tredje bok som man blir glad av och som ger en alldeles varm känsla är Anna Gavaldas finfina bok Tillsammans är man mindre ensam, som handlar om några ensamma själar som finner varandra och får livet på rätt kurs.

Bokens/böckernas författare:


2 svar till “Tematrio: Feel good”

  1. Damernas detektivbyrå är en serie som verkligen är feel good. Jag läste ca fyra delar, men det var länge sedan nu. Är nog dags att kolla upp vilken nästa del är och införskaffa den.

    Tillsammans är man mindre ensam är underbar! En av mina favoriter!

  2. Ja, Mma Ramotswe ar helt underbar! Fast jag har tyvarr bara last 3 av dem, maste se till att lasa resten, de ar ju sa bra!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.