Plus minus noll

Jag har någon slags idé om att 2011 ska bli året då jag faktiskt läser ut alla böcker som jag har släpat hem från biblioteket. Det går sådär. Igår hade vi bokcirkel på jobbet och jag fick en massa roliga boktips. Till slut bestämde vi oss för tre titlar, varav två redan står i min hylla och väntar, men den tredje ska jag alldeles strax kila iväg och hämta: Lila hibiskus av Chimamanda Ngozi Adichie. Är den lika bra som En halv gul sol? Den finns nämligen på min ”att läsa”-lista sedan länge…

Nåväl. Jag passar på att lämna tillbaka en gammal yogabok som har legat i hyllan länge och nog ändå aldrig kommer att bli läst, för jag köpte en egen yogabok till sist – en yogabok som inte var fullt lika flummig och som därför passar mig bättre. Plus minus noll! Det är väl bra status för bibliotekboksprojektet jag har? 🙂


Kommentarer

2 svar till ”Plus minus noll”

  1. […] Här hittar du mitt inlägg från 2011. […]

  2. det ska bli spännande att höra vad du tycker om Lila hibuskus, för den har jag med på min läslista!

Kommentera & diskutera gärna!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.